7-Eleven sælger bæredygtig mad på Folkemødet 

Reitan 15. jun 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
Pandemien har endelig sluppet sit tag i Folkemødet, der i år vender tilbage med fuld kapacitet fra d. 16.-19. juni 2022. I år vil der således være flere end 110.000 gæster, der lægger vej forbi solskinsøen.     Foto: 7-Eleven
  • For andet år i træk skal 7-Eleven og Folkemødet sikre sund, nem, bæredygtig og bornholmsk mad

 
I år bliver indsatsen endnu større, når  7-Eleven og Folkemødet for andet år i træk skal sikre sund, nem, bæredygtig og bornholmsk mad. Der vil også være samarbejde med lokale producenter, der byder gæsterne på bornholmske specialiteter til årets Folkemøde.

7-Eleven deltager i år med tre midlertidige butikker på Folkemødet, som vil udbyde et bredt sortiment med vægt på de sunde og bæredygtige valg som to go salater, wraps og sandwich. 

Ved siden af de midlertidige butikker vil 7-Eleven også medbringe en streetfood truck, der skal servere frilandshotdogs til de sultne Folkemøde-gæster. 

- Vi glæder os enormt meget til årets Folkemøde, som endelig er tilbage for fuldt blus. Vi kommer til at bygge videre på de positive erfaringer fra sidste år og har igen i år flere spændende samarbejder med lokale bornholmske producenter, der sætter sit helt særlige præg på sortimentet, siger adm. direktør i 7-Eleven Danmark Jesper Østergaard.

Opdateret 15. jun 2022