7-Eleven har åbnet kædens sjette butik i Københavns Lufthavn

Reitan 13. jan 2023 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: 7-Eleven
  • Convenience-kæden har nu 179 butikker i Danmark 

7-Eleven har åbnet den sjette butik i Københavns Lufthavn, som bliver kædens butik nummer 179 i Danmark. Åbningen markerer startskuddet for conveniencekædens udrulning af et stort antal butikker og automater, der skal etableres i lufthavnen i 2023. 

De rejsende til og fra Københavns Lufthavn har dermed fået endnu en mulighed for at købe sunde snacks og retter med på farten. Den nye 7-Eleven-butik ligger i check in-området i Terminal 2 afgang og er et led i Københavns Lufthavns fokus på at skabe de bedst mulige rammer for de rejsende.

- Vi ønsker at skabe gode oplevelser for vores passagerer fra det øjeblik, de træder ind i Københavns Lufthavn, og her er samarbejdet med 7-Eleven en bærende faktor i convenience/kioskkategorien. 7-Eleven markerer sig ved at være innovative og have fokus på en ansvarlig produktudvikling med f.eks. lokale brands. Der er en strategi, som afspejler vores tanker om den moderne lufthavn, siger Michael Clausen, som er direktør for shoppingcenteret i Københavns Lufthavn. 

Tilgængelighed 24 timer i døgnet

I oktober 2022 vandt 7-Eleven et stort udbud, der betyder, at conveniencekæden skulle etablere seks nye butikker og hele 89 nye automater. Automaterne er et nyt forretningsben for virksomheden, der skal være med til at tegne fremtiden for convenience hos 7-Eleven og yderligere skærpe kundeoplevelsen. 

- Københavns Lufthavn er anerkendt for deres innovative tilgang og for at stille skarpt på kundeoplevelsen, og det fokus deler vi hos 7-Eleven, hvor kunden altid er omdrejningspunktet. I fællesskab gør vi det nemt og bekvemt for passagerne at købe ind på farten – vi sørger for at rejsende, på alle tider af døgnet, kan tilgå et bredt udvalg af produkter herunder veganske, vegetariske og plantebaserede madprodukter, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i 7-Eleven Danmark.

7-Eleven i Danmark drives af Reitan Convenience Denmark, der desuden også driver Caffeine i ankomstterminalen. 

I Danmark har 7-Eleven været etableret siden 1993, hvor den første butik åbnede på Trianglen på Østerbro i København. I 2019 vandt 7-Eleven Danmark prisen for verdens bedste convenience-koncept, da kæden blev hædret med den prestigefyldte ’NACS International Convenience Retailer of the Year Award’.
 

Opdateret 16. jan 2023