Normal rykker ind i Skjern Centret

Øvrige 23. jun 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Den ekspansionslyste lavpriskæde åbner butik nummer 112 i Danmark, og der er flere på vej, meddeler kæden. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Den danske lavpriskæde Normal har stor succes med at sælge mærkevarer og egne mærker inden for personlig pleje, makeup, husholdningsartikler og konfekture  

Siden 2013 har kæden åbner mere end 380 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Holland. Normal har i dag 112 butikker i Danmark og nummer 113 åbner til efteråret i Skjern Centret.   

Her kan forbrugerne shoppe løs af kædens mere end 4000 varenumre. 

- Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem - også fra spændende brands, som du kun finder i Normal. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken, siger Lars Bjerring, Normals landechef i Danmark, i en pressemeddelelse.  

Normal har Danmarks rigeste mand, Bestseller-ejer og storinvestor Anders Holch Povlsen, som absolut majoritetsejer med en andel på 71,29 pct. 

De oprindelige stiftere Torben Mouritsen og Bo Kristensen har fortsat ejerandele i kæden sammen med serieinvestor Jan Lehrmann. 

Lavpriskæden havde i det skæve regnskabsår 2020/21 en omsætning lige under 3 mia. kr. samt et overskud på 275 mio. kr. Det svarer til en overskudsgrad på 7,9 pct.  

Normal forventer at åbne endnu flere butikker i Danmark i de kommende år, oplyser kæden. 

 

Opdateret 23. jun 2022