Foodexpo får hotel uden senge
Hede Hotel skaber et madmiljø, hvor talere på Speakers Corner også inspirerer.
Et hotel uden mulighed for overnatning, uden registreret adresse og uden tilbud om hverken halv- eller helpension. Sådan er Hede Hotel, der opstår på Foodexpo fra den 6.-8.marts.
På Hede Hotel kan udstillernes produkter opleves i et nytænkende miljø, mens der fra Speakers Corner leveres inspirerende oplæg.
- Vi tager udgangspunkt i den natur, som omgiver Herning - flora, fauna, klitter, græstørv og brunkulslejre. Produkterne, som bliver en integreret del af indretningen, håndplukker vi fra udstillerne. Hotellet er kort sagt et moderne boutique-hotel, hvor udstillernes produkter kan opleves i et anderledes miljø, fortæller Anette Eckmann fra trendbureauet Eckmann Studio, som står for indretningen.
På Hede Hotel kan besøgende desuden opleve inspirerende taler fra Speakers Corner. Her stiller nogle af fødevarebranchens skarpeste og mest erfarne mennesker fra ind- og udland sig til rådighed, og leverer oplæg om alt fra erhvervseventyr med udgangspunkt i bedstemors syltetøj til design-tendenser.
Talerne er blandt andre kokken Claus Holm fra ”Holms”, Mads Arlien Søborg fra ”We Made It”, Jessica Norgren fra ”Clarion Hotel Arlanda” og Fraser Doherty fra ”SuperJam”.
Foodexpo afholdes hvert andet år i MCH Messecenter Herning og er Nordens største fødevaremesse. Op mod 450 udstillere og 25.000 besøgende deltager på Foodexpo 2016.