National KAM til dansk dagligvarehandel

Kan du styrke positionen hos dagligvarekæderne i Danmark.

Sterling Polish Company og Krefting har spændende planer for fremtiden, og derfor søger Foodjob Nordic en National Key Account Manager (KAM) til at bidrage til rejsen.

Sterling Polish Company er for nyligt blevet en del af dagligvarekoncernen Krefting med planer om videre vækst i Skandinavien, og man har lige været igennem en rebranding-proces. Sterling Polish Company har eksisteret i over 80 år med fokus på at levere effektive og miljøvenlige produkter af høj kvalitet. At have et tæt samarbejde med både kunder og leverandører står centralt for virksomhedens historiske udvikling og vil være nøglen for videre succes.

Samlet tilbyder Sterling Polish Company og Krefting et omfattende sortiment af teknisk-kemiske produkter til rengøring, vedligehold og overfladebehandling. Du kan læse mere om Sterling Polish Company på www.sterlingpolish.dk og om Krefting på www.krefting.no.

Stillingen
Salgsaktiviteterne er primært rettet mod dagligvarehandlen og faghandlen i Danmark. Med reference til CEO’en bliver du ansvarlig for videreudvikling og vedligeholdelse af salget til dagligvarehandlen i Danmark med fokus på kæderne. Det indebærer bl.a. følgende:

• Udarbejdelse af markedsplan og go-to-market strategi for dagligevarehandlen
• Udarbejdelse og implementering af forretningsplaner og årshjul for eksisterende key accounts og listninger af nye og eksisterende produkter
• Forhandling af årsaftaler og fælles mål for samhandel med kunder
• Udvikling af samarbejdet med nøglepersoner hos kunderne
• Varetagelse af investeringer i forhold til dagligvarehandlen og løbende evaluering af promoveringsaktiviteter

Du tilbydes en central rolle med gode udviklingsmuligheder og fleksible vilkår i en virksomhed med stærke brands, et stærkt produktsortiment samt store ambitioner om vækst. Stillingen er baseret hos Sterling Polish Company i Gentofte, og der skal påregnes en vis mængde rejsedage, som primært vil være indenlandske.

Din profil
Vi søger dig, som kender kæderne i den danske dagligvarehandel, og som har et veletableret netværk at trække på. Du har KAM-erfaring og er vant til at samarbejde bredt og forhandle med indkøberne. Ideelt har du erfaring med at sælge forbrugsprodukter, hvor kvalitet, pålidelighed og bæredygtighed spiller en væsentlig rolle for købsadfærden.
Du er ”købmand” med fokus på at skabe

National KAM til dansk dagligvarehandel

Tiltrædelse:
02 December 2023

Virksomhed:
Sterling Polish Company

Arbejdssted:

Nybrovej 95
2820 Gentofte

Oprettet:
15 Juni 2023

ANSØG STILLING