Nu åbner Nemlig.com sit nye lager i Aarhus

Nemlig.Com 13. sep 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: ak83
  • Når Nemlig.com åbner sit nye lager på torsdag 15. september, råder onlinesupermarkedet over to store pluklagre i Danmark

Efter knap to års intensivt arbejde er Danmarks største onlinesupermarked Nemlig.com nu klar til at åbne sit nye, energieffektive 32.000 kvm store varehus i Aarhus.

Når lageret åbner på torsdag 15. september, har Nemlig.com lagre i både øst, hvor det ligger i Brøndby, og i vest.

En af de mærkbare fordele for kunderne er ifølge en pressemeddelelse fra Nemlig.com, at tiden fra bestilling til levering bliver markant nedbragt, og i de kommende uger vil leveringsområdet i Jylland gradvist blive udvidet.

Stifter og adm. direktør i Nemlig.com, Stefan Plenge, siger i meddelelsen:

- Vi er sikre på, at hovedparten af danskerne vil købe deres dagligvarer online i fremtiden og derfor er denne udvidelse i Vestdanmark et helt naturligt skridt. Vi glæder os meget til at tilbyde bedre service med flere leveringstider og mulighed for bestilling og levering samme dag flere steder, siger Stefan Plenge.

Med åbningen af varehuset forventer Nemlig.com at skabe op mod 1.000 nye arbejdspladser i Aarhus de kommende år, og onlinesupermarkedet har indgået overenskomst med fagforeningen HK, så de nye medarbejdere i varehuset sikres gode løn- og arbejdsvilkår.

Lageret bruger overskudsvarmen fra kølerummene til at opvarme kontorerne, ligesom der er forberedt el-ladestandere ved alle parkeringspladser. Ligeledes kommer al strøm til varehuset fra Nordeuropas største solcellepark i Holstebro, som er etableret af Heartland-koncernen.

Lageret ejes af Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsens Heartland-koncern, der også er hovedaktionær i Nemlig.com.

Opdateret 13. sep 2022