Nemlig.coms ejer vil sælge sin nye logistikejendom ved Aarhus

Nemlig.Com 19. jan 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Nemlig.com
  • Onlinesupermarkedet er i gang med at bygge et nyt logistikcenter ved Aarhus

Nemlig.com indledte for et år siden byggeriet af et nyt logistikcenter ved Aarhus med henblik på at styrke sin position i Jylland og på Fyn.

Planen er dog ikke at bevare ejerskabet af den 30.000 kvm. store bygning.

Ifølge ledelsesberetningen fra Intervare, der ejer Nemlig.com, skal salget af logostikcentret øge likviditeten i virksomheden.

I ledelsesberetningen, der er kommet med det seneste årsregnskab, hedder det:

”Intervare planlægger i det kommende regnskabsår at sælge ejendomsdatterselskabet Aktieselskabet af 5. oktober 2020, som ejer den nye logistikejendom i Aarhus, der p.t. er under opførelse. Den investerede kapital andrager pr. 31. juli 2021 149 mio. kr., og Intervare planlægger at udbyde ejendommen til en pris, der overstiger den investerede kapital. Det planlagte salg forventes at styrke koncernernes likviditet. Det har været vigtigt for Intervare at eje ejendommen under opførelsen for at sikre fuld fleksibilitet til at få præcis den bygning, der ønskes i forhold til at skabe den bedst mulige logistikejendom”.

Intervare, der har specialiseret sig i at levere varer til ældre i samarbejde med kommunerne, havde i regnskabsåret 2020/2021 en omsætning på 158 mio. kr. mod 144 mio. kr. året før. Resultatet efter skat landede på 1,2 mio. kr. imod 1,4 mio. kr. året før. Det viser regnskabet, der blev offentliggjort på CVR 31. januar. Her fremgår det også, at egenkapitalen udgør 620,5 mio. kr. 

Nemlig.com øgede i det seneste regnskabsår sin omsætning med 52 pct. til 3,1 mia. kr., men leverer fortsat underskud. I det seneste regnskab dog kun på 8,3 mio. kr.

Opdateret 19. jan 2022