Nemlig.com vil sælge varer fra Søstrene Grene

Nemlig.Com 19. feb 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Kunderne efterspørger nonfood, lyder det fra direktøren for onlinesupermarkedet, der nu samarbejder med 25 andre butikker

opdateret...

Når man handler hos onlinesupermarkedet Nemlig.com er det muligt at klikke varer fra i alt 25 forskellige detailhandlende i kurven – det gælder blandt andet Lagkagehuset, A. C. Perch Thehandel og Lakrids by Bülow.

Senest er en anderledes spiller kommer med på listen i det, der efterhånden nærmer sig en markedsplads. Fra på søndag kan kunderne også købe varer fra Søstrene Grene, fortæller Finans.

- Salget af nonfood er steget betragteligt i 2020, og det er en vigtig kategori for os at udbygge, da vores kunder efterspørger flere af disse produkter ud over deres indkøb af dagligvarer og måltider, siger adm. direktør Stefan Plenge til avisen.

På LinkeIn siger Stefan Plenge:

- I Nemlig.com ser vi en stor styrke i at samarbejde med dygtige brands, til glæde for vores mange loyale kunder, og derfor har vi igennem årene opbygget et fantastisk univers med 24 af de bedste specialbutikker i Danmark, som f.eks. Lagkagehuset, A.C Perch’s Thehandel og Lakrids By Bülow. Vi er meget stolte over vores nye samarbejde med Søstrene Grene, der lancerer deres specialbutik med over 150 af deres unikke varer inden for hobby og til hjemmet.

Søstrene Grene har mere end 240 butikker i 16 lande.

30. april 2020 afsluttede Søstrene Grenes Holding et regnskabsår, som bød på et historisk stort underskud på næsten 60 mio. kroner før skat, men virksomheden forventer ifølge en pressemeddelelse fra december, at indeværende regnskabsår vil byde på et af de største overskud i Søstrene Grenes snart halvtredsårige levetid.

Nemlig.com har som andre onlinevirksomheder oplevet stor vækst under corona-pandemien, og i seneste regnskabsår, der blev offentliggjort i efteråret, leverede Nemlig.com en omsætning på næsten 2,1 mia. kr., mens virksomheden også formåede at forbedre EBITDA-resultatet med 55 mio. kr. til et plus på 13 mio. kr. - det første positive driftsoverskud siden stiftelsen i 2010. Bundlinjen var forbedret betydeligt til minus 11,8 mio. kr. mod et minus på 52 mio. kr. i forrige regnskab.

Opdateret 2. jun 2021