Nemlig.com vil fordoble sin jyske omsætning

Nemlig.Com 19. sep 2022 -
This describes the image
Foto: Helle-Karin Helstrand
  • Et nyt logistikcenter i Aarhus skal sikre nye kunder og bedre service i Jylland og på Fyn

Med sit nye varehus på 32.000 ekstra kvm i Aarslev ved Aarhus, der blev indviet i forrige uge, forventer onlinesupermarkedet Nemlig.com at fordoble sin omsætning på Jylland og Fyn over det næste år.

Det skriver DetailWatch.

Hvor stor omsætningen lander i regnskabsåret 2021/2022, og hvordan den fordeler sig i landet i dag, vil kommerciel direktør Mikkel Pilemand ikke fortælle til mediet. Han lægger dog ikke skjul på, at størstedelen hentes på Sjælland, hvor Nemlig.com kørte de første varer ud.

- Den måde, vi fordobler omsætningen, er gennem noget underliggende organisk vækst, og ved at tilbyde meget hurtig levering til vores eksisterende kundebase, siger Mikkel Pilemand til mediet.

Kunderne skal kunne bestille inden kl. 12 og modtage varerne efter kl. 16.

Med tilføjelsen af en lokation i Aarhus vil Nemlig.com nå 92 pct. af de danske husstande.

I forbindelse med indvielsen sagde logistikdirektør Jonas Roland til Dagligvarehandlen, at der er tænkt godt ud i fremtiden, og kapaciteten i dag derfor er større end der lige nu er brug for.

- Vi har i dag kontrakt med 100 medarbejdere, og med udgangen af oktober satser vi på at være 300. Men her er plads til 1000 ansatte, hvilket er det niveau, vi har i vores andet varehus i Brøndby. I løbet af de kommende måneder udvider vi vores leveringsområde, så vi dækker 92 pct. af de danske husstande, fortalte Jonas Roland.

Med 300 medarbejdere vil varehuset i Aarslev kunne ekspedere 3000 ordrer om dagen – eller op mod 20.000 ordrer på en uge.

- Måske tager det et par uger, før vi er deroppe, men samtidig udruller vi også en ny plan med kortere leveringstider. Bestiller en kunde kl. 12, kan vi levere kl. 16. Udrulningen sker først i Aarhus, dernæst i Aalborg og Kolding og sidst i Odense, fortæller Jonas Roland.

Nemlig.coms omsætning lå i det det forskudte regnskabsår 2020/2021, der sluttede den 31. juli 2021, på 3,2 mia. kr. Årets resultat landede på minus 8,3 mio. kr., mens driftsresultatet målt på ebitda er vokset fra 13,4 mio. kr. til 23 mio. kr.

Opdateret 19. sep 2022

Top jobs