Ny ledelse hos DH Media

Navne 1. jul 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Privatfoto
  • Christian Skipper bliver ny direktør for mediehuset, som bl.a. udgiver nichemediet Dagligvarehandlen

Efter en kort søgeproces har bestyrelsen i DH Media A/S, der bl.a. står bag nichemediet Dagligvarehandlen,  ansat Christian Skipper som ny adm. direktør for virksomheden.

Han kommer fra en stilling som annoncechef hos Altinget og Mandag Morgen og har tidligere i sin karriere været ansat som kommerciel chef på Jysk Fynske Medier.

-  Det var rigtig glædeligt så mange kvalificerede ansøgere, vi havde at vælge imellem. Vi er imidlertid helt sikre på, at vi har valgt den rigtige til at lede virksomheden mod en fremtid, hvor DH Media A/S fastholder og udbygger sin position som den førende formidler af seriøse nyheder og baggrundsviden om dagligvarehandlen, siger bestyrelsesformand Kim Poulsen, DH Media.

Christian Skipper siger i en pressemeddelelse, at han altid har set ”Dagligvarehandlen” som værende det naturlige bindeled mellem aktørerne, leverandører og andre med interesse i den danske dagligvarehandel.

-  I tider, hvor udviklingen går stærkt, er der behov for et stærkt videnscenter, der kan binde branchen sammen. Jeg ser derfor en spændende fremtid for Dagligvarehandlen, hvor jeg skal være med til at sikre, at vi får sat strøm til den massive viden, der ligger i DH Media og få den ud og arbejde til glæde for kunder og samarbejdspartnere, siger Christian Skipper.

Kim Poulsen siger, at den nye direktør skal eksekvere på en ny strategi:

- Ændringerne i den måde, vi tilgår nyheder på, samt annoncørernes krav til målbar effekt, har fuldstændig ændret hele mediebilledet. Derfor har bestyrelsen i DH Media lavet en ny strategi, som skal bringe virksomheden helt op på den store klinge.

Christian Skipper siger, at da han første gang fik indblik i den af bestyrelsen valgte strategi, var han ikke i tvivl:

-  Denne businesscase er simpelthen for spændende til, at jeg kunne vende ryggen til den. 

Christian Skipper begynder som administrerende direktør hos DH Media den 1. august 2022.
 

Opdateret 1. jul 2022