Just Eat Danmark hapser landechef fra Gorillas

Navne 3. mar 2023 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Just Eat Danmark
  • Ann-Sophie Adamsen tiltræder som landechef for Just Eat Danmark. Hun har tidligere været landechef for Gorillas og før haft ledende stillinger i Dagrofa og Lidl.   

Skrevet af: Søren Tougaard

Madudbringningstjenesten Just East har fundet ny landechef i Danmark. Det bliver Ann-Sophie Adamsen som senest har været dansk landechef for leveringstjenesten Gorillas, der netop har besluttet at lukke sine aktiviteter herhjemme. Her var hun også medlem af deres advisory board. 

Tidligere har Ann-Sophie Adamsen haft ledende stillinger i internationale virksomheder som Leo Pharma, Dagrofa og Lidl Danmark.

Hos Just Eat Danmark, som forbinder forbrugerne med tusindvis af restauranter i hele landet, er man sikker på, at Ann-Sophies ankomst og store erfaring på tværs af en række vigtige sektorer, vil styrke forretningen. 

- Jeg er meget glad for at tiltræde Just Eat Danmark som landechef for en virksomhed, der er en førende ansvarlig arbejdsplads. Online madudbringning fortsætter med at være en vigtig del af vores dagligdag, da forbrugerne fortsat ønsker øget convenience og flere valgmuligheder, når de bestiller online. Og det skal vi udvikle videre på – blandt andet via arbejdet med lokale trends inden for fødevarer, når vi forbinder vores restaurantpartnere og kunder gennem vores landsdækkende netværk, siger Ann-Sophie Adamsen.

Just Eat Danmark blev grundlagt i 2001 - blandt andet af serieinvestoren Jesper Buch - og dækker i dag 96 pct. af landet. Virksomheden slår sig på at være den eneste i madleveringsbranchen, hvor budene er omfattet af madudbringnings-overenskomsten, der er indgået mellem Dansk Erhverv og 3F Transport. 

De senere år er konkurrencen på markedet blevet stærkt intensiveret med ankomsten af Wolt tilbage i 2017 og senest Foodora i 2022. Sidstnævnte opkøbte danske Hungry.dk i 2021.  

Opdateret 3. mar 2023