Sine Dolberg rykker op i direktionen i Lidl Danmark

Lidl 7. jan 2021 -
2 min læsetid
This describes the image
Lidl Danmark
  • Med forfremmelsen til HR-direktør rykker 34-årige Sine Dolberg op i direktionen i Lidl Danmark

Skrevet af: Søren Tougaard

Lidl Danmark vil tiltrække endnu flere kunder til kædens butikker. Som led i den målsætning sætter kæden nu yderligere fokus på HR, så Lidl også kan tiltrække og fastholde de dygtigste talenter i branchen.

Derfor bliver HR nu en del af Lidl Danmarks direktion, hvorfor HR-chef Sine Dolberg per 1. januar er blevet forfremmet til HR-direktør.

- Jeg er glad for, at Sine og HR nu bliver en del af direktionen i Lidl Danmark. Sine har gennem de seneste fire år gjort en stor indsats for at udvikle HR i Lidl Danmark, og vi har tydeligt set den øgede værdiskabelse, det har medført. Derfor er det helt naturligt, at vi nu tager næste skridt og gør HR til en officiel del af direktionen, siger adm. direktør for Lidl Danmark, Dirk Fust.

Løftet HR til nye højder

34-årige Sine Dolberg har været en del af Lidl siden 2015 og har de seneste fire år siddet som HR-chef for Lidl Danmark, hvor hun blandt andet har deltaget i direktionsarbejdet og spillet en central rolle i udviklingen af virksomhedens nye strategi.

- Jeg er både glad for og stolt over, at HR nu bliver en del af direktionen for Lidl Danmark, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde med resten af direktionen. De seneste år har jeg, sammen med hele HR-teamet – både på hovedkontoret og på vores to regionskontorer, arbejdet for at gøre HR relevant og nærværende for vores medarbejdere, samt at skabe en reel og synlig værdi, og jeg glæder mig til at fortsætte vores arbejde mod at gøre Lidl Danmark til branchens bedste arbejdsplads, siger Sine Dolberg.

Sine Dolberg har ansvaret for 25 medarbejdere fordelt på afdelingerne HR Services, Recruiting & Employer Branding og Development & Engagement.

Opdateret 11. jan