Lidl inviterer til Tour-fest i Nyborg

Lidl 27. jun 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Illustration: Lidl
  • 2. etape af Tour de France har opløb under 100 meter fra kædens butik i Nyborg, der vil danne ramme om en cykelfest hele dagen. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Danmark lægger snart asfalt til verdens største årlige sportsbegivenhed Tour de France, som starter den 1. juli med en enkeltstart i Københavns gader.

Dagen efter har 2. etape afslutning i Nyborg, og under 100 meter fra målstregen har Lidl butik. 

Derfor inviterer Lidl til cykelfest lørdag den 2. juli på parkeringspladsen lige ud til Storebæltsvej.

- I Danmark er der en stærk cykelkultur, og cykling er en del af mange danskeres DNA. I sommeren 2022 samles hele Danmark til cykelfest blandt andet i Nyborg, og det fællesskab vil vi i Lidl meget gerne bakke op om. Derfor er jeg glad for, at vi har mulighed for at stille vores parkeringsplads, som har en sublim beliggende på ruten, til rådighed for Nyborgs borgere, som får mulighed for at opleve opløbsstrækningen helt tæt på, siger Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl.

På parkeringspladsen vil der være opstillet et loungemiljø med over 200 siddepladser, en cykelbane til børn. Desuden uddeler Lidl 5000 gratis is, over 10.000 stykker frugt og masser af vand til publikum, som kan søge skygge eller læ for regnvejr under områdets mange opstillede parasoller. 

Det er første gang nogensinde, at Tour de France rammer Danmark, hvor løbets første tre etaper afvikles i år. 

Opdateret 27. jun 2022