Lidl åbner syvende butik på Amager

Lidl 17. nov 2022 -
This describes the image
Foto: Lidl
  • Discountkæden åbner butik nummer 139 i Dragør den 1. december. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Lidl står særlig stærkt på Amager med foreløbig seks butikker. Nu åbner discountkæden snart sin syvende. Det sker 1. december på Kirkevej 137-139 i Dragør, der har lidt over 12.000 indbyggere og særdeles velbesøgt i sommerhalvåret.    

Lidls nye butik ligger lige op til Dragør-centeret og ligeledes et nærområde med mange omkringliggende boliger. Udviklings- og ejendomsdirektør hos Lidl, Mads T. Nielsen, glæder sig til at kunne forsyne lokalområdet i Dragør med en Lidl-butik.

- Vi har længe haft Dragør i kikkerten, og da vi endelig fik muligheden for at etablere os her, tog vi den. Vi har glædet os helt vildt til at kunne placere en Lidl-knappenål netop i Dragør, og som ovenikøbet er bygget efter alle kunstens regler, siger Mads T. Nielsen.

Den nye butik får tilknyttet 43 p-pladser og får vild beplantning rundt om butikken.

I spidsen for nyåbningen står butikschef Ricky Meyer, der glæder sig til at byde kunderne indenfor. 

- Lidl er meget mere end kvalitetsprodukter til gode priser. Vi vil gerne være en del af lokalsamfundet, og ved at placere os i Dragør kommer vi ikke kun ud på nyt territorie, vi kommer også ud og kan engagere os i og bidrage til Dragørs allerede hyggelige og forankrede lokalområde. Jeg glæder mig især til at kunne tilbyde kunderne vores prisvindende bakeoff-produkter – og selvfølgelig også vores friske frugt- og grøntafdeling, siger Ricky Meyer. 

 

 

  

Opdateret 17. nov 2022