Kokkelandsholdet kokkererer til Food Week med hjælp fra Lidl

Lidl 12. aug 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Holdkaptajnen på det danske kokkelandshold, Christian Wellendorf Foto: Lidl
  • Under årets Aarhus Food Week vil kokkelandsholdet lave en pop-up restaurant med råvarer fra Lidl

Aarhus Food Week sætter fokus på den danske madscene og kokkelandsholdet og Lidl vil give madentusiaster en særlig oplevelse.

Det sker på Lidls pop-up-restaurant ’Frisk – fra Lidl’ i Rådhusparken, hvor man for kun 111 kr., hvor gæsterne vil få retter skabt af lokale råvarer, som er også sælges i Lidls egne butikker. 

Pop-up-restauranten har åben fra fredag aften d. 13. august til lørdag aften d. 14. august. Der vil være et begrænset antal spisende gæster per måltid, lyder det fra Lidl.

Det danske kokkelandshold vil under Aarhus Food Week være anført af stjernekokken Christian Wellendorf, der i 2019 som kun 21-årig vandt guld ved det højtanerkendte uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or. 

- Det er ikke hver dag, man får mulighed for at prøve Kokkelandsholdets mad, så vi glæder os utroligt meget til at give den her unikke gastronomiske mulighed til de besøgende på Aarhus Food Week. Og så er det sjovt, at de skal skabe en gourmetoplevelse med friske og lokale råvarer fra Lidls varesortiment, som alle har mulighed for at købe i deres lokale butik, siger Rasmus Pape, indkøbsdirektør hos Lidl. 

Opdateret 12. aug 2021