300 Lidl-medarbejdere får tilbudt en hybrid-bil

Lidl 11. feb 2021 -
2 min læsetid
This describes the image
foto: Lidl
  • Butikschefer og medarbejdere på Lidls hovedkontor har en firmabil, som de nu kan bytte til en hybridbil

Inden for de kommende år vil Lidl tilbyde, at ca. 300 ansatte kan udskifte deres diesel- og benzindrevne firma- og lånebil med en hybridbil.

Det fortæller Lidl i en pressemeddelelse, hvor der også står, at udskiftningen vil reducere CO2-udledningen med mere end 50 procent. 

Det er kædens butikschefer og ansatte på hovedkontoret, der har tilbud om firmabil, og kædens udviklings- og ejendomsdirektør Mads T. Nielsen forventer, at langt de fleste medarbejdere med firmabil i Danmark vil gøre brug af tilbuddet.

- Udover at spare klimaet for CO2, er der også den fordel, at det faktisk bliver billigere for medarbejdere med firmabiler at køre en hybrid, da den danske registreringsafgift fra 2021 er baseret på CO2-udledning med store fradrag for hybrid- og elbiler, siger han.

Aftalen kommer i forlængelse af Lidls nylige udmelding om, at man opsætter elladestandere ved alle dagligvarekædens butikker.

- Initiativet er en del af vores overordnede grønne strategi for at mindske vores miljøpåvirkning. Vi har masser af initiativer i gang; udrulning af landsdækkende elladestandere ved vores butikker, EDGE-certificering af butikker og flere solceller, blot for at nævne et par. Det næste naturlige skridt er nu at tilbyde vores medarbejdere en mere klimavenlig firmabil, siger Mads T. Nielsen.

Som hybridbruger kan man få sat en ladestander op hjemme hos sig selv, benytte laderne ved Lidls kontorer eller anvende det medfølgende Clever-abonnement.

I løbet af i år og senest i 2022 vil samtlige cirka 300 medarbejdere med firmabil fra BMW få muligheden for at skifte til hybridbil.

Opdateret 11. feb

DH Food Professional banner