Tidligere Dagrofa-direktør skal lede ISH Spirits

Leverandører 17. maj 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Stifter af ISH Spirits Morten Sørensen og og ny adm. direktør Peter Bruun ISH Spirists
  • Peter Bruun bliver ny CEO i den danske producent af alkoholfri cocktails, vin og spiritus, ISH Spirits

Tidligere adm. direktør for Dagrofa Foodservice, Peter Bruun, er nu ansat som adm. direktør for danske ISH Spirits, der producerer alkoholfri cocktails, vin og spiritus. Virksomheden blev grundlagt i oktober 2018.

Peter Bruun overtog et kriseramt Dagrofa Foodservice i november 2018. Kort efter ansættelsen kaldte han i et interview med Dagligvarehandlen sig selv for virksomhedsdoktor. Hans opgave i koncernen var i første omgang at vende en underskudsramt skude. Med regnskabet fra 2019 - inden coronakrisen ramte foodservice hårdt, nåede han et godt stykke: Kun godt 30 mio. kr. lød underskuddet på i 2019 - mod 127 mio. kr. i 2018 og 106 mio. kr. i 2017.

I januar i år valgte Dagrofas topchef, Tomas Pietrangeli at skrifte Peter Bruun ud med Niels Miles Frandsen.

Peter Bruun har tidligere været ansat i Arla, Schulstad AB, Pågen, Lagkagehuset, og nu fortsætter han sin karriere i fødevarebranchen i en noget anderledes pionervirksomhed.

- Det dygtige og dedikerede team bag ISH er pionerer i en ny kategori indenfor alkoholfri drikkevarer. En kategori, der buldrer frem. På få år har ISH cementeret sin position som en central spiller på markedet, og de er kun lige begyndt, siger Peter Bruun, der både træder ind som CEO, bestyrelsesmedlem og investor. 

- ISH er allerede førende i Norden, og har potentiale til at blive det førende globale alkoholfri brand. Mit speciale er at udvikle og forretningsoptimere virksomheder, og sammen med teamet skal jeg sikre, at vi når ISH’s fulde potentiale. Jeg går ind som CEO, bestyrelsesmedlem og investor, fordi jeg tror på ISH, og fordi det motiverer mig at kunne bruge min erfaring til skabe værdi i en virksomhed, der er så fyldt med passion, entusiasme og en masse ildsjæle. 

Peter Bruun trådte til som CEO i april 2021. Søren Kirketerp fortsætter som Sales Director, og stifter Morten Sørensen som Founder med fokus på branding og markedsføring.

Opdateret 17. maj 2021