Meyers bag unikt spisekoncept

Leverandører 10. apr 2018 -
This describes the image
Meyers vil under navnet Blox Eats drive et nyt gastronomisk spisehus i København. Foto: Meyers
Skrevet af: Henrik Denman

Design- og arkitekturhuset Blox på Christians Brygge er et af de helt store byudviklingsprojekter i København. Det åbner til maj. Det dog ikke kun design indendøre og i selve bygningen, der er fremtidsrettet. Det er maden også.

Meyers Contract Catering vil under navnet Blox Eats drive det gastronomiske sidestykke til den innovative vision for Blox.

Som det første sted i Danmark vil Blox Eats servicere husets over 500 daglige brugere med frokost så vel som offentligheden med et velsmagende og varieret udvalg af mad fra hele verden. I weekenderne vil Blox Eats desuden være københavnernes nye brunchsted om formiddagen med udendørsservering, hvor Guldalderens København møder inderhavnen.

– Med Blox Eats udvikler vi et helt nyt og unikt spisekoncept, som ikke er set før i Danmark. I stueetagens café bliver det muligt at købe lette måltider og drikkevarer, som man kan tage med sig og nyde ved sin arbejdsplads eller langs kajen. På førstesalen planlægger vi flere forskellige madstationer, som vil variere over ugen og året. Det bliver uformel mad fra forskellige verdenskøkkener med fokus på smag, fantasi og bæredygtighed. Vi synes, at et unikt hus som Blox fortjener et unikt madkoncept, og vi glæder os meget til at byde både husets brugere og gæster, københavnere og turister velkommen, siger Adam Usman, salgs- og markedschef i Meyers Contract Catering.

Opdateret 10. nov 2020