Medie: Kapitalfond lader op til frasalg af Løgismose Meyers

Leverandører 18. feb 2021 -
2 min læsetid
This describes the image
Foto: Meyers Køkken
  • Kapitalfonden IK Investment Partners forberede et snarligt frasalg af fødevarevirksomhederne Løgismose Meyers, skriver Dagbladet Børsen

Efter seks års ejerskab, en samlet pris på omkring 800 mio. kr. og en lettere omtumlet sammenlægning af de to fødevareselskaber Løgismose og Meyers ser historien nu ud til at slutte. Ifølge kilder tæt på processen har kapitalfonden IK Investment Partners hyret investeringsbanken Carnegie ind som mellemmand for at håndtere to selvstændige frasalg og finde mulige købere til de to selskaber.

Det skriver Børsen, som har været i kontakt med flere fortrolige kilder omkring selskabet.

Hverken Claus Meyer, stifteren af Meyers, der i dag ejer 10-15 pct. af det samlede selskab, eller IK Investment Partners ønsker dog at kommentere på sagen. “Vi kommenterer ikke mulige salg af vores virksomheder,” siger Mads Ryum Larsen, bestyrelsesmedlem i Løgismose Meyers og partner i IK, til Børsen.

På grund af eksponeringen ud mod supermarkeder er Løgismose mindre ramt af corona-krisen i modsætning til Meyers, der især har hentet indtjeningen i blandt andet catering og kantinedrift. Løgismose ventes at lande et ebitda-resultat for 2020 på omkring 45-50 mio. kr., mens Meyers kæmper med at holde skindet på næsen ifølge adm. direktør Jesper Uggerhøj. 

- Regnskabet for Meyers bærer præg af nedlukning. Jeg forventer, at vi lige nøjagtigt holder skindet på næsen på bundlinjen, men det ligger lige der omkring, siger Jesper Uggerhøj med henvisning til, at regnskabet endnu ikke er færdiggjort.

Opdateret 18. feb