FødevareBanken officielt åbnet i Kolding

Leverandører 21. dec 2017 -
This describes the image
Foran FødevareBankens vil ses fra venstre bestyrelsesformand Klaus Bustrup, borgmester i Kolding Jørn Pedersen, driftschef i FødevareBanken Kolding, Martin Brink, og direktør Karen-Inger Thorsen.
Skrevet af: Henrik Denman

Over 60 mennesker mødte op, da FødevareBankens nye afdeling i Kolding onsdag holdt officiel åbningsreception. FødevareBanken har nu tre afdelinger i Danmark - København, Aarhus og Kolding.

Blandt deltagerne var frivillige, repræsentanter for modtagerorganisationer, fonde og fødevaredonorer, politikere, ansatte og andre interesserede.

Oak Foundation Denmark har bevilliget de 5,9 mio. kr., som det har kostet at etablere FødevareBankens afdeling i Kolding.

Det er store virksomheder som Arla, Easyfood, Aarstiderne, H&P Frugt og Naturmælk, der leverer overskudsmad til FødevareBanken i Kolding.

Det er mad, der ikke har overskredet sidste salgsdato, men som af forskellige årsager alligevel ikke kan sælges og ellers skulle have været smidt ud.

Modtagerne af overskudsmaden er sociale væresteder, herberger og krisecentre i Kolding-området.

Opdateret 10. nov 2020