Dumle vender tilbage

Leverandører 20. jan 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
Historien om Dumle begyndte i 1945 i Sverige med en lille slikkepind af chokolade og blød karamel. Først i 1960 fik slikkepinden navnet Dumle Foto: Fazer
  • Producenten Fazer meddelte tidligere, at produktionen af slikkepinden Dumle ophørte. Men nu kommer den flere end 75 år gamle slikkepind på hylderne igen

Ifølge fødevare- og slikproducenten Fazer skabte det en bølge af reaktioner i Danmark, da Fazers nordiske hovedkontor i februar sidste år meddelte, at produktionen af Dumles klassiske karamelslikkepind ville ophøre.

På hovedkontoret i Finland modtog man breve fra danske skoleklasser, der i både ord og tegninger udtrykte ønske om at få slikkepinden tilbage.

Men nu kan både skoleelever og andre slikmunde ånde lettet op. Fazer har fundet en løsning, og Dumle vender tilbage på hylderne.

- Sidste vinter, da beslutningen blev taget, var der ingen løsning på, hvordan vi kunne fortsætte produktionen af Dumle slikkepinden, da maskinen krævede tiltagende reparationer. Men vi har nu fundet den rette ekspertise til at forlænge maskinens levetid. Det er derfor en stor glæde at kunne fortælle, at den er tilbage på hylderne i løbet af de kommende uger, så vi er klar til Fastelavn, siger Hans Christian Ulrich, Direktør i Fazer Danmark.

Opdateret 20. jan 2022