Ticans topchef stopper

Leverandører - Navne 19. aug 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Tican
  • Efter tre år som adm. direktør i Danmarks næststørste slagterikoncern har Niels Jørgen Villesen valgt at stoppe

Skrevet af: Søren Tougaard

Tican Fresh Meats topchef gennem lidt over tre år, Niels Jørgen Villesen, har valgt at stoppe for at søge nye udfordringer. Det meddeler han på Linkedin. 

Allerede i slutningen af marts i år meddelte Danmarks næststørste slagterikoncern, at tidligere eksportchef i Tönnies Nordic, Sebastian Laursen, blev ny adm. direktør i virksomheden, der siden 2016 har været ejet af den tyske slagterigigant Tönnies     

- I 24 år har jeg været del af Ticans udvikling, først som økonomidirektør, og i de seneste tre år som adm. direktør. Det har været en utrolig spændende tid med konstant udvikling af virksomheden. Først med etablering og opkøb af salgs- og forædlingsselskaber i ind- og udland for at sikre koncernens adgang til vigtige markeder. Og senest, hvor det er lykkedes at få Tican velintegreret i Tönnies group of companies. I tiden efter Tönnies’ overtagelse har vi arbejdet på udvikling af Tican via store investeringer i automatiseringer på begge slagterier, optimeringer, vækst og etablering af fælles ledelse og kultur, skriver Niels Jørgen Villesen på Linkedin. 

Niels Jørgen Villesen fratrådte den 30. juni uden andet job i baghånden, og han vil derfor nu afsøge mulighederne for at bidrage i en anden virksomhed.

Tican Fresh Meat havde en rekordomsætning på 8,9 mia. kr. i det seneste regnskab, hvor bundlinjen viste et underskud på 35 mio. kr. primært relateret til coronasituationen. 

 

Opdateret 19. aug 2022