Spiritusleverandør får ny direktør

Leverandører - Navne 29. sep 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
Foto: Pernod Richard
  • Carsten Suhrke siger farvel til Pernod Ricard efter ni år – de seneste fem år som adm. direktør

Adm. direktør hos spiritusleverandøren Pernod Ricard Danmark Carsten Suhrke siger med udgangen af oktober farvel. Han afløses af nuværende salgsdirektør Jan Virenfeldt.

Carsten Suhrke har været i Pernod Ricard i lidt over ni år, heraf de seneste fem år i sin nuværende rolle.

Han har siden 2013 drevet den succesfulde transformation af Pernod Ricard Danmark efter frasalg af lokale brands og lokal produktion, og han har ledet opbygningen af Pernod Ricards nuværende stærke markedsposition indenfor international spiritus i Danmark, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Jeg har af private årsager valgt at takke nej til nogle udstationeringsmuligheder indenfor koncernen, så efter ni år i det danske selskab har jeg besluttet at mine næste job udfordringer skal være udenfor Pernod Ricard. Jeg er utrolig stolt af at kunne videregive ledelsen af et Pernod Ricard Danmark i absolut topform. Vi har netop afsluttet vores bedste regnskabsår nogensinde med to-cifrede vækstprocenter på både top- og bundlinje. Vi kom godt igennem den udfordrende corona-tid, og vi har aldrig haft en større markedsandel indenfor international spiritus end nu, siger Carsten Suhrke i meddelelsen.

Opdateret 29. sep 2022