Orklas danske kommunikationsdirektør stiger i graderne

Leverandører - Navne 14. dec 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Foto: Orkla
  •  Nilüfer Sahin bliver Senior Vice President for Corporate Reputation i Orkla-koncernen

Skrevet af: Søren Tougaard

Efter lidt over to år som kommunikationsdirektør for Orklas danske selskaber har Nilüfer Sahin takket ja til jobbet som Senior Vice President for Corporate Reputation i Orkla Group. 

Her skal hun opbygge en ny funktion og - i samarbejde med kommunikationsdirektører på de lokale markeder - styrke Orklas globale omdømme.   

"De sidste to år har vi i de danske Orkla selskaber været på en fantastisk rejse. Sammen med CEOs i selskaberne, Carsten Hänel, Ingri Wangen Ohlsen, Niels S. Søgaard, Christian Munk og Henning Jensen samt dedikerede kolleger har vi formået at skabe et tydeligere billede af Orkla som selskab blandt forretningskritiske stakeholdere i Danmark, og vi har gjort vores indflydelse gældende. Den rejse vil jeg nu følge fra sidelinjen og glæde mig over, at et jobskifte bestemt ikke betyder et farvel til alle mine danske kolleger", skriver hun på Linkedin.

Orkla Danmark står bag en stor portefølje af velkendte mærkevarer, herunder Bähncke, Beauvais, Den Gamle Fabrik, Kims, Naturli' og Odense Marcipan. 

 

 

Opdateret 6. jan 2022