En 22-årig mand er nu sigtet for røveri mod nordjysk Dagli'Brugs

Kriminalitet 21. okt 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Colourbox
  • Dagli’Brugsen i Mosbjerg ved Sindal blev udsat for et røveri. Den sigtede mand meldte sig selv. Politiet er på jagt efter endnu en mand

Nordjyllands Politi udsendte i begyndelsen af ugen en efterlysning efter en 22-årig mand, der var mistænkt for at have begået et røveri mod Dagli’Brugsen i Mosbjerg ved Sindal i begyndelsen af august. Røveren truede personalet med en større dolk og fik udleveret et mindre kontantbeløb.

”Den efterlyste er mistænkt for medvirken til et røveri, der den 3. august 2022 blev begået mod Daglig Brugsen på Mosbjergvej i Sindal, ligesom han også er mistænkt for efterfølgende at medvirke til brænde det køretøj af, der blev anvendt under røveriet,” skrev Nordjyllands Politi, der offentliggjorde et foto af den mistænkte.

Den unge mand har nu meldt sig selv og er blevet fremstillet i grundlovsforhør, skriver Nordjyske.

Manden nægter sig skyldig, men er nu varetægtsfængslet. En kendelse, som den unge mand har kæret til Landsretten.

Også en 18-årig mand, der angiveligt flygtede fra den brændende bil efter røveriet, er varetægtsfængslet.

- Nu har vi så to mand fængslet i sagen, men vi begærede dørene lukket i grundlovsforhøret, fordi vi formoder, at yderligere en medgerningsmand fortsat er på fri fod. Ham leder vi efter nu, lyder det ifølge Nordjyske fra anklageren, der på grund af lukkede døre under grundlovsforhøret ikke kan oplyse yderligere.

Opdateret 21. okt 2022