Nærkøb uddeler rekordstor bonus

Kæder 5. maj 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Nærkøb
  • Den frivillige kæde af nærbutikker har nu 545 medlemmer, der får del i kædens overskud

Nærkøb har netop afsluttet sit regnskab, der ifølge kædens adm. direktør Jens O. Bylling Jensen, giver anledning til den største uddeling af bonus nogensinde. Regnskabet skal godkendes på generalforsamlingen senere på måneden, men allerede nu er bonus på vej ud til medlemmerne.

I alt 13 mio. kr. er delt ud mellem de 545 medlemmer, der i gennemsnit har fået knap 40.000 kr.

- Pengene udbetales i forhold til, hvor meget den enkelte benytter vores indkøbsaftaler, mens alle får vareprøver. Den, der har fået mest, har fået 143.000 kr., siger Jens O. Bylling Jensen.

Han glæder sig over, det store beløb, der er en kombination af varer uden beregning og overskud i kæden.

- Når vi laver aftaler med leverandørerne, ligger der i nogle aftaler, at butikkerne skal have en kolli uden beregning af et nyt produkt. Det får både butikkerne og leverandøren noget ud af. Den rekordstore bonus er det lykkedes os at skabe, selv om corona-pandemien har midlertidig lukket nogle butikker, blandt andet fordi deres spillehaller har været tvangslukkede, siger Jens O. Bylling Jensen.

Sidste år sendte kæden 10 mio. kr. i bonus ud til medlemmerne.

Nærkøb har haft en markant tilgang af butikker de seneste år, og har lige nu 545 butikker – alle selvstændige med forskellige profiler – lige fra campingpladskøbmænd over servicestationer til havne- og bykiosker.

Opdateret 7. maj 2021