Butikskæde runder endnu en markant milepæl

Kæder 24. feb 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Først på året rundede Nærkøb 400 medlemmer – nu er der flere end 500 butikker med kædens logo

Butikskæden Nærkøb fortsætter med at tage markedsandele i 2021 og har nu rundet endnu en historisk milepæl.

Denne gang kan adm. direktør siden 2003, Jens O. Bylling Jensen, berette om flere end 500 medlemmer – helt præcis 520.

- Det er ikke et mål i sig selv at få flere medlemmer, og jeg tror, vi har nået grænsen. Vi har da heller ikke planer om at udvide på hovedkontoret, hvor vi er fire ansatte, siger Jens O. Bylling Jensen.

Han tilføjer dog, at der så sent som i går blev skrevet under på to aftaler.

- En af vores styrker er, at vi giver butikkerne det frie valg og ikke tvinger et stramt koncept ned over butikken, og det er frit for butikkerne, om de vil være med i andre foreninger end vores, siger Jens O. Bylling Jensen.

Helt nye butikker

Medlemsskaren spænder vidt fra kiosker, nærbutikker, tankstationer, campingpladser og havnekiosker fordelt over hele landet. Nogle har åbent hele året – andre er sæsonbutikker.

- Vi er nået hertil i kraft af medlemmernes forandringsvillighed og i høj grad den tilpasningsevne, de enkelte butikker har for at imødekomme de lokale forbrugeres behov. Idet convenience i dag er forbrugernes ønske om bekvemmelighed og komfort, møder vores butikker forbrugerens behov lige der, hvor det er – lige fra udlevering af pakker til køb af ugeblade, spil, morgenbrød, tobak, slik, fastfood og is til hygge og selvfølgelig de varer, de lige står og mangler. Og jeg kan kun ydmygt takke forbrugerne for den tillid, de har vist vores medlemmer gennem nu 20 år, siger direktøren.

16 Nærkøb-butikker lukkede i 2020 af forskellige årsager.

- Men vi etablerede næsten lige så mange nye i tomme lokaler, siger Jens O. Bylling Jensen.

 

Opdateret 24. feb 2021