Dagrofa Foodservice oplever rekordstor interesse for messe

Foodservice 26. aug 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Foto: Dagrofa Foodservice
  • Inspirationsmessen til professionelle køkkener, Casual Dining, venter ca. 1000 besøgende, lyder forventningen fra arrangøren 

Skrevet af: Søren Tougaard

Når Casual Dining, som Dagrofa Foodservice står bag, er tilbage i fysisk form den 22. september i Bella Center, ser det ud til at blive med rekordstor tilslutning.

Her en måned før messen har over 500 besøgende allerede meldt deres ankomst. Det er ligeså mange som sidste gang messen blev afholdt fysisk tilbage i 2019.

Derfor venter arrangøren da også et rekordstort antal deltagere på messen.

- Den store opbakning vi allerede oplever, glæder os helt enormt, men et godt og modigt bud er, at vi når op omkring 1000 billetbookinger, siger Nicoline Lund Gundtoft, som er projektleder for Casual Dining.

På leverandørsiden har Casual Dining ligeledes fået vokseværk med 70  leverandørstande, som i de fleste tilfælde vil stå klar med to små velanrettede serveringer, som gæsterne kan smage.

Til messen omdannes Bella Center til et stort madmekka, hvor gæsterne kan forvente en dag fyldt med gastronomisk vidensdeling, inspiration og en masse nye smagsoplevelser, lyder det fra arrangøren.

 

 

 

Opdateret 27. aug 2021