Spar-købmand er nomineret til international pris

Dagrofa 9. jun 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Spar-købmand Malene Hansen er også aktiv i kæderegi. Her fra en Spar-købmands-tur til Oslo i 2015. Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Malene Houni Hansen er købmand i anden generation i Spar i midtjyske Haderup

En dansk Spar-købmand kan nu blive international kendt.

I hvert fald er Malene Houni Hansen nu nomineret i amerikanske FMI - Food Industry Associations konkurrence om titlen som årets Store Manager 2021 i People's Pick Award.

Malene Houni Hansen er købmand i anden generation i Spar i midtjyske Haderup, og med inspiration fra en Spar-købmandstur til Holland i 2019 har hun udvidet og ombygget sin butik. Det har øget butikkens omsætning med 12 pct. fra 2019 til 2020.

Prisen uddeles for ”at anerkende det fremragende arbejde, som dagligvarebutiksledere gør”, skriver FMI på sit website.

For at være blandt de butiksledere, som forbrugerne kan stemme på, skal man være nomineret til en af fire Store Manager Awards, der ”gives til fremragende ledere, der genererer salgsvækst, kommunikerer effektivt virksomheds- og butiksmål og mål, demonstrerer teamledelse i deres butik/virksomhed, leverer enestående kundeservice i butikken og er engageret i lokalsamfundet. De fire kategorier er delt op efter antal ansatte og med en fjerde kategori ”international”, som Spar-købmanden er nomineret i.

Vinderen af People's Pick Award får et trofæ som bevis på titlen samt 500 dollars/godt 3000 kr. til en fest med de ansatte.

- Malene har stor passion for Spar, detailhandel, at nå mål og være til stede. Hun prioriterer og værner om det omgivende samfund i sin egen butik og på tværs af Spar-butikker i Danmark, lyder det fra Jutta Klassen, international HR & træningschef, SPAR International, der har nomineret Malene Hansen.

Prisen uddeles 17. juni.

 

Opdateret 9. jun 2021