Nytårshjælp fra Dagrofa Foodservice til restauranterne

Dagrofa 23. dec 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Colourbox
  • Med en onlineplatform fra Dagrofa Foodservice kan restauranter profilere deres takeaway-nytårsmenuer 

Restauranterne er igen pålagt restriktioner, hvad der har fået Dagrofa Foodservice til at give branchen en håndsrækning med Støt Lokalt-platformen, der profilerer restauranternes takeaway-nytårsmenuer. 

- Vi har et stort ønske om at støtte restauranterne og har derfor afsat mange ressourcer til at drive ”Støt Lokalt til nytår”. Det er vores håb er, at vi kan gøre bare en lille forskel for branchen, siger marketingchef Mette Willingshøj, Dagrofa Foodservice. 

Som følge af covid-19 er restaurationsbranchen udfordret på grund af restriktioner, hvad der rammer omsætningen i restauranter, caféer og øvrige spisesteder. Dagrofa Foodservice leverer råvarer til branchen. 

Støt Lokalt samler en oversigt over landets nytårsmenuer. På den måde kan gæsterne få et overblik over, hvor de kan bestille deres nytårsmenu, og på den måde gøre en forskel for det lokale spisested. 

Det er gratis for restauranter at oprette sig – og det er ikke nødvendigt at være kunde. Dagrofa Foodservice står desuden for at markedsføre platformen og nytårsmenuerne over for gæsterne.

- Støt Lokalt så dagens lys første gang i 2020, da Danmark lukkede ned. I forlængelse af de nye restriktioner har branchen igen brug for opbakning, så det bliver muligt at nyde godt af deres dejlige mad og uundværlige bidrag til vores lokalsamfund og kulturliv, når landet igen åbner yderligere op, siger Mette Willingshøj.  
 

Opdateret 23. dec 2021