Meny kårer Årets Fighter og Årets Butik

Dagrofa 17. nov 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Fra venstre ses Christian Hagen Dam, Hjørring, og Sanne Jensen, Silkeborg. Foto: Dagrofa
  • Prisfest på et købmandsmøde i Meny, hvor Sanne Jensen i Silkeborg blev kåret som årets fighter og Christian Hagen Dam i Hjørring og medarbejdere hædret for årets butik 

To jyske Meny-købmænd har af kæden fået et gavekort til en fest for hele butikken og en studietur til inspiration til fortsat udvikling af deres butik.

Meny holdt tirsdag 16. november årsmøde – såkaldt købmandsmøde - og i den forbindelse uddelt to priser: Årets Fighter og Årets Butik

Årets Fighter blev Sanne Jensen fra Meny Silkeborg. Hun modtager prisen for på tre år at have overtaget en lukningstruet butik til at have investeret i og åbnet en gennemrenoveret butik i 2020.

Investeringen har båret frugt. De eksisterende kunder holder ved, og der kommer nye kunder til. Og fra at have ligget på et skrøbeligt niveau mellem et lille underskud og et lille overskud ligger butikken nu sikkert på flotte og sikre årsresultater.

Årets Butik i kæden er Meny Hjørring ved købmand Christian Hagen Dam. 

Han overtog butikken i 2019 og havde fra dag ét fokus på at skabe en butik med fokus på de specialiserede MADarbejdere, der trives ved at gå på arbejde. 

Christian har stort fokus på at medarbejderne udvikler sig, og har netop sendt en assistent videre ud i arbejdslivet – til en anden Meny. Samtidig har han fokus på at fejre succeser og gør meget ud af at løfte motivationen for de ansatte og løfte butikkens look og sortiment. Det er blandt andet sket med åbningen af en ny osteafdeling og sushi-koncept.

De nominerede til prisen som Årets Butik var udover Hjørring: Herning, Skibby og Saltum.

Tidligere på dagen blev også prisvindere fra det forgangne år hyldet på scenen. Det gjaldt:


•    Thomas Eriksen, Meny Sæby – vinder af Årets Slagter ved Fødevaredagen/Landbrug & Fødevarer
•    Christian Wain-Volqvartz, Meny Borups Allé – vinder af Frugt & Grønt-prisen ved Fødevaredagen/Landbrug & Fødevarer
•    Frederikke Friis Mikkelsen, Meny Herning – vinder ved DM for Gourmetslagtere 2021
 
 
 

Opdateret 17. nov 2021