Nyt FOOD PRO på vej: Første foodservice-messe efter corona blev et tilløbsstykke 

Dagrofa 30. sep 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
- Endelig kunne vi mødes igen til gode snakke på tværs af branchen, siger Claus Jæger Nørbjerg, direktør for Butik og Lokale Kunder – en del af Dagrofa Foodservice Cash & Carry.    Foto: Flemming Effersøe
  • Casual Dining 2021 kom fri af coronaens skygge. Food Pro, som følger med Dagligvarehandlen i denne uge, besøgte messen i Bella Centeret

Inspirationsmessen Casual Dining den 22. september i Bella Center fik et rekordstort antal besøgende. De madprofessionelle kunder var sultne efter at være sammen igen og få stimuleret smags- og lugtesansen.

Her kan du se en video fra messen, hvor Claus Jæger Nørbjerg, direktør for Butik og Lokale Kunder – en del af Dagrofa Foodservice Cash & Carry, udtrykker sin glæde over, at det ikke længere er covid-19, som sætter begrænsningen for hvor mange, der kan være sammen.

Cirka 1.000 madprofessionelle var samlet på fødevaremessen med 70 stande.

Læs mere i det nye nummer af Food Pro.

Opdateret 6. okt 2021

Vil du vide mere?