Finale: Tre ud af fem ”sødeste kassedamer” arbejder i en Dagrofa-butik

Dagrofa 20. apr 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Dagrofa
  • Finalen er i fuld gang i Hjemmets konkurrence om Danmarks sødeste kassedame 2021

Corona-pandemien har givet jobbet i frontlinjen i en dagligvarebutik en helt anden opmærksomhed og respekt, end de ansatte er vant til.

Det er formentlig også årsagen til, at nomineringerne i ugebladet Hjemmets konkurrence om at være Danmarks sødeste kassedame har sat rekord med 672 indstillinger fra 1151 kunder.

I Dagrofa og koncernens tre kæder Meny, Spar og Min Købmand, der tæller lidt over 400 butikker, glæder man sig over, at medarbejdere i de tre kæder står for to tredjedele, nemlig 442 kassedamer m/k, af de nominererede.

- Vi er glade for og stolte af, at vores medarbejdere efterlader et så positivt indtryk hos kunderne, og vi er glade for, at kunderne tager sig tid til at bemærke den indsats vores medarbejdere yder hver dag. Under corona har vores medarbejdere spillet en stor rolle i at sikre kunderne en god og tryg handleoplevelse, og de mange nomineringer viser, at det har stor betydning for mange i hverdagen, siger Jannie Ravn Madsen, kommunikationskonsulent i Dagrofa.

Det har smittet af på gruppen af finalister, hvor Dagrofa har hele tre ud af fem:

Jørgen Sørensen fra Meny i Harlev er blevet anerkendt for sin "fantastiske energi og kærlighed til jobbet og kunderne".

Else Jacobsen fra Spar i Aakirkeby, hvis ”latter kan høres, når hun er på arbejde i Spar, og hun følger altid med i kundernes liv.”

Tina Hansen fra Min Købmand i Blans er ”en sand blæksprutte, og bidrog også til redningen af Min Købmand butikken i 2018”.

De øvrige finalister er Marie Hansen fra Føtex i Odense og Janne Zebis fra SuperBrugsen i Kolding.

Opdateret 20. apr 2021