Dagrofa vil styrke klimaindsats med ny CSR-chef

Dagrofa 31. okt 2023 -
This describes the image
Signe D. Frese er ny CSR-chef i Dagrofa. Foto: Dagrofa
  • Der skal arbejdes mere med Dagrofas sociale ansvar. Et arbejde, Signe D. Frese skal tage på sig. 

Fra 1. november vil Signe D. Frese være at finde på Dagrofas lønliste. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Signe D. Frese kommer til at navigere Dagrofa på CSR-området. Altså stå for koncernens sociale ansvar. Hun overtager ansvaret fra Henrik Johannsen, der takker af efter tre og et halvt års tjeneste i spidsen for CSR-området.

Den nye CSR-chef kommer med erfaring fra blandt andet COOP, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og WWF.

Dagrofa skriver, at ansættelsen af Signe D. Frese kommer til at styrke arbejdet indenfor blandt andet klimaområdet. Arbejdet består i at videreføre Dagrofas ”FremgangSammen”-strategi.

- Vores strategi ”FremgangSammen” handler om at give danskerne de bedste madoplevelser, ude som hjemme, og derigennem skabe vækst for koncernen og bidrage positivt lokalt såvel som globalt, siger kategoridirektør i Dagrofa, Michael Christensen.

Selv ser hun også frem til sin nye rolle.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte arbejdet i fødevarebranchen og Dagrofa, hvor ambitionerne er høje og ESG-området i stigende grad spiller en væsentlig rolle i forhold til konkurrencedygtighed og relationen til kunderne. Det motiverer mig at gøre en forskel for mennesker og vores planet, hvor fødevarer og madvaner er en stor del af løsningen på den grønne omstilling, siger Signe D. Frese.

Opdateret 31. okt 2023

Top jobs