Brugs-brødre åbner ny Spar i Skælskør

Dagrofa 4. jan 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto fra åbningsfesten i Spar Hjørring. Fredag den 7. januar kl. 9 er der åbningsfest i Skælskør. Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Fredag den 7. januar åbner Thomas og Henrik Børgesen en Spar i Konge-Åsen i Skælskør, hvor Meny lukkede for godt fire år siden

Konge-Åsen i Skælskør har tidligere været ramme om kædenavne som Ehlers, Superbest og senest Meny, der lukkede i september 2017. På fredag åbner to brødre med erfaring fra bl.a. Min Købmand og Irma en ny dagligvarebutik under kædenavnet Spar.

Thomas Børgesen vil blandt de lokale være kendt fra Min Købmand i den tidligere Dagli'Brugsen i Boeslunde. I december 2020 var den blevet reddet af de lokale og genopstod som borgerbutik med Thomas som købmand.

Derudover har Thomas 20 års erfaring fra SuperBrugsen, Kvickly og Dagli’Brugsen i blandt andet byer som Faxe, Ringsted og i Nyråd.

Henrik Børgesen kommer fra et job som butikschef i Irma på Østerbro i København, og til daglig vil han været butikkens ansigt over for kunderne, mens broderen passer den daglige drift i butikken i Boeslunde. Henrik trækker også på en erfaring som bl.a. souschef i SuperBrugsen og foodchef i Kvickly.

Åbningsfesten er blevet udsat som følge af forsinkelser i levering af butiksinventaret. Butikken rummer i alt 643 kvadratmeter salgsareal.

Brødrene satser ifølge Ugeavisen Slagelse på bl.a. et tapas-univers, vinafdeling og bland-selv-slik. De har også indgået en aftale med den lokale bager, Nytorvs Konditori, som skal levere brød til butikken alle ugens dage.

- Vi vil gerne være en af de lokale. Det skal være sådan, at folk føler sig hjemme, når de kommer her. Og hvis der er noget, de savner, håber vi, de siger til, siger Henrik og Thomas til avisen forud for deres nye samarbejde som brødre og købmænd.
 

Opdateret 4. jan 2022