Købmandsfond ansætter sin første CSR-chef

Dagrofa - Navne 30. mar 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: KFI
  • Louise Elver er 41 år og kommer med en bred erfaring indenfor CSR-området

Købmandsfonden KFI Erhvervsdrivende Fond har oprettet en ny stilling som CSR-chef og ansat 41-årige Louise Elver i stillingen.

Louise Elver kommer senest fra en stilling som CSR-chef hos Elis, det tidligere Berendsen Danmark. Tidligere var hun kommunikations- og marketingchef hos Fairtrade og har derudover en baggrund i forskellige reklame - og kommunikationsbureauer samt en master i sociologi og kommunikation fra Roskilde Universitet.

Ansættelsen ligger i forlængelse af KFI´s strategi frem mod 2024, skriver KFI i en pressemeddelelse.

- Bæredygtighed og samfundsansvar er vigtige elementer i vores igangværende strategiperiode. Vi er sikre på, at Louise er den helt rigtige til, sammen med vores øvrige team, at sikre at KFI og købmændene fremadrettet får en endnu stærkere og tydeligere profil på disse områder, siger Terje List, adm. direktør i KFI Erhvervsdrivende Fond.

- Jeg glæder mig til at være med til at sætte mål og retning for, hvordan vi driver virksomheden mest ansvarligt, både når det gælder fonden selv, vedligeholdelsen af vores egne ejendomme og når vi rådgiver købmændene i forbindelse med investeringer og aktiviteter i deres butikker, siger Louise Elver.

Hun tiltræder den 2. maj.

KFI Erhvervsdrivende Fond, tidligere Købmændenes Finansieringsinstitut, er oprindeligt stiftet i 1955. KFI arbejder for at styrke den frie købmands position i Danmark og stiller lejemål, finansielle ydelser og uddelinger til rådighed for købmændene.

Siden 2014 har KFI uddelt 750 mio. kr. til de frie købmænd i Danmark. Fondens indtægter kommer primært fra en portefølje af erhvervs-og beboelsesejendomme.

Opdateret 30. mar 2022