Dagrofa skifter ud på posten som koncernøkonomidirektør

Dagrofa - Navne 1. jun 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Dagrofa
  • Dagligvarekoncernen siger farvel til Henrik Christiansen og goddag til Thomas Thellersen Børner

opdateret med nyt job til Henrik Christiansen....

Senest fra 1. november sidder der en ny mand i stolen som koncernøkonomidirektør i Dagrofa. Det er 53-årige Thomas Thellersen Børner, der får ansvaret for Økonomi, Koncernjura & Compliance, Ejendomsudvikling, IT og Koncernindkøb i Dagrofa og indtræder i direktionen.

Det fortæller Dagrofa i en pressemeddelelse.

Thomas Thellersen Børner kommer fra en stilling som økonomidirektør/CFO i DSB, hvor han har været siden 2015.

Dagrofas koncernchef Tomas Pietrangeli ser frem til at styrke organisationen yderligere og siger i meddelelsen:

- Vores nye strategi #FremgangSammen handler om at skabe en målrettet vækst på tværs af koncernen, og med Thomas på holdet står vi endnu stærkere i den ambitiøse transformation, vi er på vej igennem. Han kommer senest fra en af Danmarks største virksomheder med en yderst relevant og solid erfaring inden for økonomi, ejendomsudvikling og IT, hvilket er nogle af hjørnestenene i vores strategi. Og så har Thomas den helt rette indstilling til at få et succesfuldt samarbejde med vores medarbejdere, købmænd og kunder.

Dagrofa siger samtidig farvel til Henrik Christiansen, der har haft opgaven som koncernøkonomidirektør siden december 2014.

Til ham siger Pietrangeli:

- Jeg vil også sige en stor tak til Henrik Christiansen, der i rollen som CFO de seneste 7½ år har været en nøglespiller i den positive udvikling, som vi har opnået i Dagrofa. Jeg vil personligt ønske ham alt held og lykke med hans karriere i fremtiden.

Ifølge Berlingske har Henrik Christiansen fået nyt job som finansdirektør i TDC-selskabet Nuuday, som har YouSee som største enkeltselskab.

Henrik Christiansen starter 1. august hos Nuuday, der har hovedkontor på Teglholmen i Københavns sydhavn.

Dagrofa vil over de kommende tre år investere over en milliard kroner som led i en mere kundevendt strategi med fokus på digitalisering, åbning af flere butikker og en styrkelse af sortimentet.

Thomas Thellersen Børner kommer med en baggrund fra Københavns Kommune, Transport- og Energiministeriet, Finansministeriet og senest fra en stilling som økonomidirektør/CFO i DSB og er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har efteruddannelse fra blandt andet MIT, London Business School og CBS.

Opdateret 22. jun 2022