Dagrofa Logstik henter ny salgsdirektør i Sügro

Dagrofa - Navne 2. mar 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Sügro
  • Dagrofas grossistvirksomhed vil styrke salget både nationalt og internationalt - første skridt på vejen er ansættelsen af selskabets nye salgsdirektør, der kommer direkte fra toppen af kioskgrossisten Sügro

(Opdateret 09.15 med bl.a. kommentar fra Jette Andersen)

Dagrofa Logistik opruster på salgsfronten og henter pr. 1 maj 2021 Jette Andersen, den adm. direktør fra kioskgrossisten Sügro, ind som ny salgsdirektør.

Jette Andersen kommer fra en stilling som direktør i Sügro, hvor hun har haft det overordnede ansvar for indkøb, salg og marketing. Desuden har hun været direkte og stærkt involveret i opbygningen af virksomheden generelt, samt deres salgs- og marketingstrategi. Dagrofa står foran en ny strategiperiode, hvor fokus blandt andet vil være på udvikling og vækst, og her kommer den nyansatte direktør til at spille en vigtig rolle.

- Vi skal fortsat styrke vores position som leverandør til det danske retailmarked generelt, herunder også mindre kunder, og vi skal blive endnu stærkere på convenience. Desuden skal fokus på eksport intensiveres. Jette er drevet af resultater og innovation, så det er en stærk spiller med de rigtige forudsætninger for at løse opgaven, der indtræder som salgsdirektør i Dagrofa Logistik & Salg, siger adm. direktør i Dagrofa Logistik, Lars Arnløv. 

Selv ser Jette Andersen frem til at blive en drivende faktor i Dagrofa Logistisks fremtidige arbejde.

- Nu glæder jeg mig til at blive en del af en af de mest fremtrædende fødevarekoncerner i Danmark. Dagrofa er baseret på den frie, selvstændige købmand, og min baggrund i blandt andet grossistverdenen er jeg sikker på bliver et rigtig godt match. Nu ser jeg frem til at lære koncernen at kende indefra og udvikle den stærke kundesammensætning, vi har både nationalt og på eksportmarkedet, siger Jette Andersen. 

Jette Andersen har i 12 år været direktør for kioskgrossisten Sügro. Før det var hun kædechef i Danske Købmænd og Edeka.

Opdateret 7. jan 2022