Dagrofa henter kommunikationschef til foodservice-forretningen

Dagrofa - Navne 13. dec 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Foto: Dagrofa Foodservice
  • Lars Hall Friis Farsøe er ansat som kommunikationschef i Dagrofa Foodservice. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Plastindustrien

Skrevet af: Søren Tougaard

Dagrofa Foodservice har hentet ny kommunikationschef hos brancheforeningen Plastindustrien.

Lars Hall Friis Farsøe starter 1. februar næste år i sit nye job, hvor han skal stå i spidsen for at styrke Dagrofa Foodservices kommunikation. 

Udover Plastindustrien har Lars Hall Friis Farsøe erfaring fra Christiansborg, hvor han har arbejdet som politisk sekretær for flere Venstre-politikere. 

- Med ansættelsen af Lars Hall Friis Farsøe får vi en kompetent og erfaren kommunikationschef, som kan være med til at løfte Dagrofa Foodservices kommunikation i næste strategiperiode. Vi ser frem til at få Lars på holdet, lyder det fra Mariam Skovfoged, kommunikationsdirektør i Dagrofa. 

- Jeg ser meget frem til at blive en del af Dagrofa Foodservice, der rummer rigtig mange spændende historier, som jeg skal hjælpe med at få fortalt. Ambitionen er at øge kendskabet til virksomheden som en professionel og ledende totalleverandør til foodservicesektoren, siger Lars Hall Friis Farsøe.  

Opdateret 11. jan 2022