Helsinge Brugsforening leverer sit hidtil bedste resultat

Coop 19. maj 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Efter et tragisk dødsfald har foreningen fået ny varehuschef. Det blev i løbet af året til investeringer for 7 mio. kr. i landets største Kvickly

Helsinge Brugsforening, der er udover to tankanlæg ejer en af landets største Kvickly-varehuse målt på omsætning, slår i det netop offentliggjorte regnskab sin egen rekord på omsætning.

Foreningen solgte for i alt 264,5 mio. kr. I 2019 lød omsætningen på 253 mio. kr.

Årets resultat efter skat lød på 8,7 mio. kr. efter skat, og det er også en rekord, fortæller foreningen i en pressemeddelelse.

I 2019 lå det tilsvarende tal på 7,7 mio. kr.

Egenkapitalen rundede 64 millioner.

I årets løb har foreningen investeret 7 mio. kr. på to bygninger, som kan inddrages i forretningen på sigt, solceller på hele taget af butikken, som vil give et tilskud på 10 pct. af butikkens årlige elforbrug – og så er der bygget en legeplads.

Ifølge en pressemeddelelse fra foreningen har corona-pandemien er stor del af æren for de flotte resultater. 2021 er også startet godt, men man forventer ikke et resultat i nærheden af 2020.

Siden 1. oktober har Helsinge Brugsforening været ledet af direktør John Øager Byrian, der tog over efter Palle Jørgensen, der pludseligt og uventet døde 16. juni kun 59 år gammel.

Opdateret 19. maj 2021