Fakta Ebeltoft kåret til Årets Butik

Coop 26. mar 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Butikschef Paw Henriksen (th) får overrakt prisen som Årets Butik 2020 af kædedirektør Thomas Nielsen (bagerst tv) og salgsdirektør Jan Kornum (bagerst th). Medarbejderne Amela Horozovic Pracic, Nina Gaff Therkildsen og Malene Kristine Hermansen. Foto: Coop
  • Fakta Ebeltoft er ejet af en lokal, selvstændig brugsforening, Kvickly Ebeltoft.

Blandt 359 Fakta butikker er Fakta Ebeltoft i dag blevet kåret til Årets Butik 2020. Med kåringen til Årets Butik 2020 følger en check på 10.000 kr.

- Med enkle midler har butikschef Paw Henriksen og team formået at løfte kundeoplevelsen markant. Det er blevet en flottere, mere overskuelig og inspirerende butik, og det har vi kunnet konstatere i en markant forbedring af kundetilfredsheden, omsætningen og resultatet, siger Thomas Nielsen, kædedirektør for Fakta og Coop 365.

Fakta Ebeltoft er en af de relativt få butikker i kæden, der er ejet af en lokal, selvstændig brugsforening – i dette tilfælde Kvickly Ebeltoft. Paw Henriksen har ledet butikken siden 2019.

- Butikken er et mønstereksempel på et godt samarbejde mellem brugsforeningen - direktør Jens Friis, Kvickly Ebeltoft – kædeledelsen – her salgschef Keld Larsen, Fakta – og butikkens leder, Paw Henriksen. Derfor står butikken som et forbillede i kæden for et stærkere samarbejde i Coop familien, siger Thomas Nielsen.

Opdateret 26. mar 2021