Coop sidder på fremtidens finansielle stjernefrø

Coop 27. maj 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Jonas Hald Johansen fra Coop Danmark A/S er udnævnt til Årets Rising Star 2021 af revisionsvirksomheden PWC Foto: PWC
  • Et af landets mest lovende talenter inden for økonomi sidder i dag i Coops finansafdeling

Hos dagligvarekoncernen Coop kan finansafdelingen i disse dage kippe lidt ekstra med flaget. Afdelingen kan nemlig bryste sig af at huse et af fremtidens talenter i form af 33-årige Jonas Hald Johansen, som netop er blevet kåret som 'Årets Rising Star 2021' af revisionsvirksomheden PWC.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra PWC, som onsdag 26. maj afholdte eventet "CFO’ens Agenda’ 2021".

I sin nuværende rolle hos Coop Danmark A/S har Jonas Hald Johansen ansvaret for en afdeling med ca. 40 ansatte.

“Jonas Hald Johansen kåres som en af dette års Rising Stars på grund af sine stærke finansielle kompetencer med fokus på business finance samt sin brede erfaringsbase,” hedder det i begrundelsen fra den uafhængige jury.

Jonas Hald Johansen har været ansat i Coop Danmark A/S siden oktober sidste år og er allerede i gang med et større effektiviseringsprogram. Ifølge juryen har stærke kompetencer inden for både finance og management consulting betydet, at han hurtigt steg til en VP Business Finance-position i den store organisation. Endvidere har han tidligere ledet alt fra små specialiserede teams til store teams bestående af 50+ medarbejdere, hvor hans ledelsesresultater fremhæves: 

"Jonas Hald Johansen har udvist særdeles gode resultater med talentudvikling ved hjælp af sin ledelsesstrategi: ”recruit, grow, flow”. Han har i forbindelse med sine ledelsesroller demonstreret stærke kommunikationsevner, hvor han har formået at styre kommunikationen på tværs af alle lag i organisationen og har med sine bare 33 år potentiale til at blive næste generation af CFO’er,” lyder det videre i begrundelsen.

Ud over Jonas Hald Johansen blev også Anette Halmind, Director for Strategic Finance i Novo Nordisk A/S kåret som Årets Rising Star 2021, og prisen som Årets CFO 2021 gik til Anders Boyer, CFO for Pandora A/S.

Opdateret 27. maj 2021