Coop Invest køber en bid af ejendomsmægler Brikk

Coop 19. sep 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Brikk blev grundlagt i 2019 af Sebastian Beres (billedet) og Sebastian Kirchhoff. Foto: Coop
  • Gennem Coop Invest køber Coop knap 10 procent af Brikk, som er et ejendomsmæglerfirma

Brikk er i sin treårige levetid blevet en af landets 10 største ejendomsmæglere med sit koncept. Nu køber Coop 10 pct. af selskabet.

Brikk har faste salærer på 12.500 kr. hvis man selv ønsker at fremvise, eller 24.500 kr. hvis man ønsker at ens lokale Brikk mægler fremviser boligen. 

- Brikk er en utroligt spændende virksomhed. De har vokset sig store, rigtig hurtigt, og vi tror, at de har potentialet til at blive Danmarks største ejendomsmægler, siger adm. direktør Jan Madsen, Coop Invest.

Konceptet ifølge en pressemeddelelse på service, gennemsigtighed, teknologi og ny virksomhedsstruktur. Missionen er at udfordre en konservativ branche.

- Vi har et match i værdier og i måden, der bliver drevet forretning. Vi har desuden været imponeret over virksomhedens høje serviceniveau og Brikks team. Det gælder ikke blot på ledelsessiden, men også den høje kaliber af ejendomsmæglere i hele landet, som de har været i stand til at tiltrække, siger Jan Madsen.

Brikk blev grundlagt i 2019 af Sebastian Beres og Sebastian Kirchhoff.

- Brikks mål at gøre op med en branche der på mange, specielt på prisen og gennemsigtigheden har stået helt stille. Fra starten af har det stået klart for os at der var et match i værdier og tanker med Coop omkring hvordan vi kan gøre Brikk til Danmarks største ejendomsmægler, siger Sebastian Beres.
 

Opdateret 19. sep 2022