Coop finder ny HR-direktør i ISS

Coop 11. feb 2021 -
2 min læsetid
This describes the image
Foto: Coop Danmark
  • Lotte Hjortlund Andersen er ny HR-direktør i Coop-koncernen

Skrevet af: Søren Tougaard

Coop Danmark har stået uden en HR-direktør i et par måneder efter den store ledelsesrokade i november, der også betød farvel for daværende HR-direktør Jens Romundstad. 

Nu har Coop fundet Romundstads afløser hos ISS Danmark i skikkelse af 49-årige Lotte Hjortlund Andersen, som har været HR-direktør for servicegiganten siden 2016.

- Med Lotte på holdet får vi den rigtige kapacitet til at stå i spidsen for at udvikle Coop til dansk detailhandels mest attraktive arbejdsplads og det foretrukne sted at gøre karriere. Og ikke mindst at gøre det med fokus på mangfoldighed, som hun har arbejdet meget med hidtil, siger Coops topchef Kræn Østergård Nielsen.

HR-kapacitet

Lotte Hjortlund Andersen modtog sammen med sit team HR-Prisen 2018 og er blevet kåret som en af de 100 mest indflydelsesrige CSR-ledere i verden i 2016 og 2018 af den verdensomspændende organisation World CSR Day.

- Coop har altid stået for mig som en fantastisk virksomhed med gode værdier. Jeg glæder mig til at blive en del af Coops nye, stærke ledelse – og være med til sammen med resten af HR-teamet at sikre konstant fokus på alle de dygtige medarbejdere, siger Lotte Hjortlund Andersen, der begynder i det nye job 1. marts. 

 

Opdateret 18. feb

DH Food Professional banner