Tidligere Salling-profil får ansvaret for jyske Aldi-butikker

Aldi 13. apr 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Efter en lang karriere i Saling Group får Claus Dahl fra næste måned ansvaret for Aldis butikker i Nord- og Midtjylland. 

Skrevet af: Søren Tougaard

I knap 10 år nåede Claus Dahl at være varehuschef for Salling Groups første og største Bilka i Tilst ved Aarhus, inden han blev afskediget og afløst af Søren Hostrup i september sidste år. 

Nu kan den tidligere Bilka-profil omsider berette om nyt på jobfronten, og at han fremover får ansvaret for en stor del af Aldis jyske butikker. 

- Endelig kan jeg offentliggøre, at jeg pr.1. maj 2021 tiltræder stillingen som salgschef i Aldi med ansvaret for alle butikker i Midt- og Nordjylland.
Jeg ser frem til at komme med på den nye Aldi-rejse og til de spændende udfordringer, der ligger i opgaven. Jeg glæder mig til at møde alle de passionerede medarbejdere og ledere, der hver dag gør en forskel for at sikre, at Aldi lever op til kundernes forventninger og lidt mere til, skriver Claus Dahl på Linkedin.

Den gamle karrierevej 

55-årige Claus Dahl startede sin over 30 år lange karriere i Salling Group som slagtermester i Føtex Viby tilbage i 1988.

Efter tre år som slagtermester i Bilka Vejle skiftede Claus Dahl kødet ud med elektronik og blev afdelingschef i samme varehus i 1996 efterfulgt af stillinger som salgschef i Bilka Kolding og varehuschef i A-Z Viborg. 

Fra 2000 til sin aftrædelse i 2020 var Claus Dahl tilknyttet Bilka som varehuschef. Først i Horsens, senere i Kolding og fra 2011 i Tilst. Han skiftede en gang Bilkas-varehusskjorte ud, da han i en kort periode i 2007-2008 blev adm. direktør for Bedst-Billigst, der solgte vinduer og døre online.     

Opdateret 13. apr 2021