Aldi fordobler butik i Odder

Aldi 4. aug 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
Aldi fortsætter ufortrødent med at modernisere og bygge nye butikker i et forsøg på forbedre sit omdømme blandt danskerne, som her i den nye bydel Skejbyen i Aarhus. Nu er turen kommet til Odder. Arkivfoto: Ulrik Samsøe Figen
  • Den tyske discountkæde river ned og bygger dobbelt så stor butik og ungdomsboliger

Snart begynder nedrivningen af den bygning, som i dag rummer Aldi i Odder. Det skriver Odder Avis.

Den nuværende Aldi på Banegårdsgade i Odder bliver i begyndelsen af september jævnet med jorden for at give plads til en ny og større butik samme sted. Oven på dagligvarebutikken vil der blive opført 16 ungdomsboliger fordelt på to etager.

Det nye byggeri har været undervejs længe, idet byrådet helt tilbage i marts 2021 sagde ja til den lokalplan, som ligger til grund for byggeriet.

I første omgang er bygherren ejeren, nemlig Aldi-koncernen, men så snart byggeriet er færdigt, overtager Boligselskabet Domi Bolig lejlighederne på 1.og 2. sal.

Ifølge Aldis pressechef Signe Kamper Kankelborg lukker butikken i Odder helt præcis 23. august efter et par dage med særlige nedlukningstilbud.

-Så længe nedrivningen og derefter byggeriet er i gang, vil vores butiks-team blive tilbudt ansættelse i andre butikker, siger hun til Odder Avis.

Det er forventningen, at butikken genåbner samme tid næste år.

Opdateret 4. aug 2022