Aldi åbner ny og grønnere butik i Brørup

Aldi 2. sep 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Aldi Danmark
  • Den underskudsplagede discountkæde fortsætter moderniseringsplanen i forsøget på at lokke endnu flere kunder til kædens 190 butikker. 

Skrevet af: Søren Tougaard

I forsøget på at vende udviklingen i Danmark har Aldi iværksat en omfattende revitaliseringsplan, der skal forbedre oplevelsen markant i discountkædens 190 butikker. 

En butik ad gangen kommer Aldi Danmark nærmere målet om at skifte slidte og udtjente butikker ud med nye og tidsvarende, der bedre kan bide fra sig i i den benhårde kamp på dagligvaremarkedet. 

Om en uge, den 9. september, åbner kæden ny spritbutik på Nørregade 77 i Brørup på 1200 kvm, der erstatter en tidligere Aldi.    

Den nye butik er både større, grønnere og mere tilgængelig. F.eks. er butikken udstyret med solceller på taget, der leverer el til butikken, mens butikkens udenomsareal er forsynet med 70 p-pladser, grønne områder og ladestandere. 

- Aldi har udviklet sig meget de seneste år, og det bliver godt at kunne vise både eksisterende og nye kunder, hvad en spritny Aldi kan byde på. Butikken er stor og lys og fyldt med alle de gode hverdagsvarer, siger distriktschef Ronni Jørgensen i en pressemeddelelse. 

Butikschef bliver Mia Dahl Christoffersen, der har arbejdet i Aldi siden 2013, først som ungarbejder og det seneste år som butikschef. 

- Vores kunder i Brørup glæder sig til butiksåbningen og spørger ofte, om vi snart er klar. Det er stort for mig at kunne invitere kunderne ind i en lys, rummelig og overskuelig butik, siger butikschefen. 

 

 

 

 

Opdateret 2. sep 2022